Certificari companie

PRICE SERVICE QUALITY SRL detine certificari de functionare in conformitate cu prevederile legale cu aducere amintei  legea nr. 98 / 1994 ce priveste stabilirea si sanctionarea contraventiilor.

PRICE SERVICE QUALITY SRL o companie ddd de deratizare, dezinsectie, dezinfectie, detine aceste certificare si poate demonstra prin toate autorizatiile si aprobarile de funtionare in corespondenta cu legile in vigoare pe care firma le detine.

Aceasta este cea mai buna dovada ca PRICE SERVICE QUALITY SRL este cat se poate de serioasa, responsabila si corecta cu toate serviciile pe care le presteaza in domeniul DDD ( dezinsectie, deratizare, dezinfectie ).

Este foarte important sa se tina cont de toate aceste legi, si de legislatia DDD in vigoare. Printre aceste cereri enumeram servicii de deratizare, servicii de dezinsectie si servicii de dezinfectie.

Toti clientii care doresc servicii in acest domeniu, trebuie sa fie atenti la toate documentele si acordurile pe care le are o firma, inainte sa incheie orice fel de contract sau de intelegere cu acestea.

PRICE SERVICE QUALITY SRL face publice la semnarea unui contract DDD, toate aceste documente pentru o transparenta cat mai mare.

PRICE SERVICE QUALITY SRL isi exercita activitatea de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, conform obligatiilor fiecarei companii D.D.D si legislatiei in vigoare, certificare DDD;

Detinem spatiu autorizat DDD – Echipamente DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE.

Firma noastra specializata in DDD ( deratizare, dezinsectie, dezinfectie ), detine spatiu special destinat depozitarii substantelor periculoase, recipiente (containere inchise ermetic) pentru stocarea si folosirea substantelor la procesul de deratizare.

Siguranta fiind pe primul loc, nu puteau sa lipseasca nici echipamentele de protectie a muncii de cea mai buna calitate ( inclusiv si afise/panouri de avertizare ).

Aparatura DDD – Servicii deratizare, dezinsectie si dezinfectie

Aparatura si sistemele de lucru sunt si ele de ultima generatie precum pompe de inalta presiune, pompe de joasa presiune, aparatura electrica, ulv uri,  atomizoare, foggere si nu numai.

Transportul ( masinile si remorcile ) sunt verificate si avizate de catre DSV. Transportul este si el autorizat pentru a cara orice substanta sau aparatura.

Pe langa toate aceste autorizatii, PRICE SERVICE QUALITY SRL are dreptul si sa comercializeze produse DDD. ( dezinfectie, deratizare, dezinsectie )

Un lucru nestiut de multi clienti este ca orice firma DDD ce activeaza in acest domeniu trebuie sa aiba minim un agent DDD. Acest agent este o persoana calificata, care a absolvit un curs in domeniu. Dupa parcurgerea acestui curs agentul este evaluat si notat de catre Agentia de Sanatate Publica. Doar aceasta persoana are voie sa efectueze orice tip de serviciu DDD pentru a va scapa de orice problema fie ea cu gandacii, rozatoarele, insectele sau microbii.

Companie DDD – PRICE SERVICE QUALITY SRL

  • Poate reprezenta rezolvarea pentru toate problemele dumneavoastra in legatura cu aparitia unor daunatori indiferent daca vorbim despre rozatoare, insecte sau bacterii.
  • Servicii complete deratizare, dezinsectie, servicii igienizare de dezinsctie si dezinfectie. Contracte D.D.D avantajoase pentru persoane juridice.