Tarife servicii DDD

Preturile pentru operatiunile DDD, atat pentru persoanele fizice dar si cele juridice pot varia foarte mult in functie de mai multi factori. In functie de consumul necesare, in functie de complexitatea lucrarii si a urgentei preturile pot varia foarte mult dar, PRICE SERVICE QUALITY SRL, va oferi intodeauna cea mai buna oferta de pret in raport cu calitatea lucrarii.

Asa cum am inceput si noi, incep si multe alte afaceri, de jos cand totul este mai greu, din acest motiv dorim sa le ajutam si sa le usuram munca oferind pachete personalizate in functie de cerintele fiecaruia. Avem prestabilite niste pachete foarte avantajoase ce include toate cele 3 operatiuni de baza : deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Tote tarifele afisate sunt informative, se pot negocia in functie de suprafata, de bugetul fiecaruia, de gradul de infestare si de celelalte cerinte si beneficii. Pretul se poate schimba in functie de nevoile fiecarei situatii, ce produse de dezinsectie se folosesc, ce momeala de deratizare, numarul statiilor de intoxicare si adezivul folosit cat si produsele de igienizare pentru dezinfectie. Situatiile sunt mereu diferite si trebuie intervenit prin metode diferite, in cascada, folosind substante multiple.

Cel mai bine este sa contactati echipa PRICE SERVICE QUALITY SRL pentru a stabili un pret corect pentru ambele parti.

PRICE SERVICE QUALITY SRL ofera cele mai bune oferte de pe piata pentru servicii de DDD, cu un program flexibil pentru a satisface nevoile oricarei afaceri, indiferent de ora ceruta, pentru a mentine afacerea deschisa.

Garsoniera Gandaci 150 lei
Apartament 2 camere Gandaci 170 lei
Apartament 3 camere Gandaci 200 lei
Apartament 4 camere Gandaci 230 lei
Casa 50-100 mp Gandaci 200 lei
Casa 101-150 mp Gandaci 240 lei
Casa 151-200 mp Gandaci 260 lei
Casa > 200 mp Gandaci de la 280 lei

* Pentru suprafete mai mari de 200 mp sau pentru un alt tip de daunator va rugam sa ne contactati.

PACHET DEZINSECTIE – DERATIZARE

NR. ETAJE 1 SCARA 2 SCARI 3 SCARI 4 SCARI 5 SCARI +
< 5 etaje 250 lei 480 lei 690 lei 800 lei 170 lei/scara
> 5 etaje 300 lei 580 lei 840 lei 1000 lei 230 lei/scara

* Serviciile de dezinsectie si deratizare se vor executa pe toate spatiile comune ale asociatiei (casa scarii, ghenele de gunoi, subsol), folosind produse destinate exclusiv utilizarii profesionale.

PACHET DEZINSECTIE

NR. ETAJE 1 SCARA 2 SCARI 3 SCARI 4 SCARI 5 SCARI +
< 5 etaje 200 lei 380 lei 540 lei 680 lei 150 lei/scara
> 5 etaje 250 lei 480 lei 690 lei 880 lei 190 lei/scara

PACHET DERATIZARE

1 SCARA 2 SCARI 3 SCARI 4 SCARI 5 SCARI +
120 lei 200 lei 240 lei 280 lei 60 lei/scara

ATENTIE !

Fiecare oferta prezentata mai sus, variaza in functie de nevoia fiecarui spatiu si de necesarul fiecarui serviciu solicitat.

 • Produse si biocide dezinsectie folosite precum si modul de lucru ( ULV, Pulverizare, capcane adeziv, gel insecticide )
 • Capcane si raticide la deratizare prin statii intoxicare, placi adeziv, sau si mix de momela;
 • Produse si biocide folosite la dezinfectie folosite precum si modul de lucru ( nebulizare, pulverizare);
 • Plus, minus si alti factori necunoscuti, descoperiti in locatie, gradul de infestare, modalitatea de lucru, suprafata, etc.

Tarife calcul interventie

 • Pret substanta pulverizare + Pret substanta ULV + Pret capcane adeziv + Pret Gel insecticid + Pret urgenta serviciului solicitat ( weekend);
 • Oferta finala se aplica la cerere si la modul de lucru oferit sau negociat;
 • Preturile afisate sunt fara tva.

Cum intervenim!

 • Fiecare interventie trebuie tratata diferit, serviciul trebuie efectuat prin cascada, ceea ce implica mai multe tipuri de substata insecticid, gel, capcane adeziv, atractanti alimentari, feromoni, toate  in functie de consumul sau necesarul fiecarei interventii.

Cele mai bune preturi servicii dezinsectie Case, Vile, Scari de Bloc, Asociatii Locatari

 • Oferim colaborare si venim in intampinarea dumneavoastra cu preturi avantajoase, in limite onorabile pentru ambele parti;
 • In functie de gradul de infestare constatat la fata locului, de suprafata, de substantele si metodele D.D.D, se prezinta oferta pentru fiecare serviciu;
 • Avem un program de lucru flexibil, executand lucrarile de dezinsectie si deratiazare dupa orarul impus de solicitant;
 • Intervenim la intervale de timp conforme cu  specificul activitatii dumneavoastra, fara nicio ezitare, indiferent de ora ceruta.