Echipele noastre de intervenite DDD PRICE SERVICE QUALITY SRL au program non-stop conform unor programari prealabile. Va rugam sa solicitati o programare inainte de interventie !

Sageata

  PROGRAMARE TELEFONICA

  Luni – Vineri de la ora 08:00 pana la ora 17:00

  Sambata Inchis

  Duminica Inchis

  PRICE SERVICE QUALITY SRL

  SEDIU SOCIAL : Strada Hasmas 31, Sector 3, Bucuresti
  REG COM : J40/13393/2013
  CUI : 32414540
  BANCA : BANCA BCR
  CONT : RO 58 RNCB 0079 1379 7484 0001

  Putem oferi serviciile in Bucuresti si Judetul Ilfov. Toti operatorii nostri sunt autorizati, certificati pentru prestarea serviciilor DDD. Cu ajutorul echipelor proprii prestam servicii profesionale in orasele mentionate anterior. Folosim numai substante avizate de Comisia de Biocide din cadrul Ministerului Sanatatii!

  Puteti contacta in orice moment echipa PRICE SERVICE QUALITY SRL daca aveti nevoie urgenta de servicii DDD. Suntem avizati, detinem toate documentele si avizele necesare desfasurarii activitatii DDD in orice situatie, indiferent de locatie, problema sau ora. Eficienta lucrarilor prestate de noi este una foarte mare, tehnologia avansata si echipa foarte bine pregatita pentru asa ceva ne ajuta pentru a obtine servicii calitative la preturi cat se pot de mici.

  In acest moment PRICE SERVICE QUALITY SRL poate raspunde la orice solicitare venita din partea oricui. Dupa ce stabilim un plan de atac, putem pune imediat in aplicare pasii pentru a va ajuta sa scapati de orice daunator. Clientii care au apelat deja la noi sunt foarte multumiti si ne-au recomandat mai departe, aceasta este dovada ca serviciile prestate de noi sunt de calitate.

  Deci indiferent de ce problema aveti, puteti apela cu cea mai mare incredere la PRICE SERVICE QUALITY SRL pentru a va ajuta in oricare dintre cele 3 servicii (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) pentru sume modice si foarte accesibile pentru omul de rand si pentru companiile la inceput de drum.