Servicii combatere rozatoare

Rozatoarele dintodeauna au fost un chin pentru oameni, provocand pagube foarte mari cand isi formeaza adapostul in aria locuintelor omenesti. In prim plan ar trebui sa fie mereu procesul de combatere a rozatoarelor, ele pot distruge cabluri, fire, conducte, rezervoare sau orice alte componente importante dintr-o asezare omeneasca. Imaginati-va cum ar fi ca intr-o cladire de birouri sa aiba loc o infestare cu rozatoare iar acestea sa roada cablurile de internet sau si mai rau cele de electricitate. Pe langa faptul ca pot stopa o activitate foarte importanta in cele mai nepotrivite momente, fac si pagube material si transmit boli. Rozatoarele sunt si cele mai mari purtatoare de bacterii si boli. Foarte multe boli sunt transmise fara sa ne dam seama de catre rozatoare.

Din aceste motive este esential sa combatem o infestare cu rozatoare decat sa ajungem intr-un punct critic cand numarul acestora este mult prea mare. Daca se ajunge in acest caz, pagubele pot fi uriase, costurile de deratizare sunt unele pe masura si timpul este unul indelungat si el.

Procesul de combatere poate fi realizat foarte usor de catre PRICE SERVICE QUALITY si presupune salubrizarea permanenta a colectivitatilor urbane si rurale. Indepartarea de hrana si ambalaje, curatenia generala ce trebuie realizata de o firma ce se ocupa cu acest domeniu.

Combaterea rozatoarelor
Statie intoxicatie rozatoare

Exista doua metode de combatere iar PRICE SERVICE QUALITY le realizeaza pe ambele si anume: prima metoda este combaterea chimica ce consta in utilizarea de substante chimice foarte concentrate ce provoaca intoxicarea rapida a rozatoarelor si implicit eliminarea acestora. Toate aceste substante folosite de PRICE SERVICE QUALITY in combaterea rozatoarelor sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre Comisia Nationala Pentru Produse Biocide.

Nu trebuie sa va speriati cand auziti ca sunt folosite substate chimice puternice doarece PRICE SERVICE QUALITY foloseste statii de intoxicare special conceput pentru asa ceva, facute din materiale rezistente. PRICE SERVICE QUALITY este o firma cat se poate de serioasa ce-si repsecta clientii si ii fereste de orice pericol si orice risc.

A doua metoda este cea ecologica si functioneaza foarte asemanator cu cea chimica doar ca in acest caz sunt folosite substante netoxice, pentru a captura sau a elimina rozatoarele. Aceasta metoda este foarte des intalnita in combaterea rozatoarelor in spatiile farmaceutice si in spatiile unde se desfasoara activitati in domeniul alimentar.

PRICE SERVICE QUALITY va pune la dispozitie si un serviciu prin care este monitorizat gradul de infestare cu rozatoare, iar in cazul in care acest numar urca se va interveni pentru eliminarea lor si pentru a stabili cauza pentru care se inmultesc rozatoarele in acel spatiu.  Aceste servicii DDD si anume combaterea rozatoarelor trebuie realizata periodic in special in unitatile de productie, magazine, centre comerciale mari, restaurante, baruri, hoteluri, case, apartamente, institutii publice, etc.

PRICE SERVICE QUALITY are o experienta foarte mare in domeniu, experienta dobandita in urma a foarte multe interventii in diferite situatii si locatii. Aparatura de ultima generatie folosita usureaza munca in combaterea si eliminarea rozatoarelor, astfel si tarifele sunt unele mult mai acesibile pentru toata lumea. Aceste costuri includ operatiunea completa (substantele, transportul si mana de lucru). Daca doriti o oferta de pret sa nu ezitati sa ne contactati.