Politica de confidentialitate

TERMENI ȘI CONDIȚII

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare.

Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestui document.

PRICE SERVICE QUALITY SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Cea mai recentă versiune a Condițiilor de utilizare poate fi citită oricând folosind legătura „Condiții de utilizare” din meniul Informații Utile.

INTRODUCERE

Acest website este administrat și întreținut de PRICE SERVICE QUALITY SRL și găzduit de serverele companiei Web Team Concept SRL.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului dezinsectie-dezinfectie-deratizare-bucuresti.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea PRICE SERVICE QUALITY SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul PRICE SERVICE QUALITY SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

LEGĂTURI

PRICE SERVICE QUALITY SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR

PRICE SERVICE QUALITY SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. Site-ul dezinsectie-dezinfectie-deratizare-bucuresti.ro și materialele aferente sunt folosite „așa cum sunt” și „atât cât sunt disponibile” fără garanții de nici un fel.

PRICE SERVICE QUALITY SRL nu oferă nicio garanție, nici în mod expres și nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop.

MĂRCI

Pro Natura garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului dezinsectie-dezinfectie-deratizare-bucuresti.ro, fără acordul scris al proprietarului acestuia.

ACCESUL LA SITE

Societatea PRICE SERVICE QUALITY SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății SPRICE SERVICE QUALITY SRL, fără acordul scris al acesteia.

COMENTARII, COMUNICĂRI ȘI ALTE DATE/INFORMAȚII

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări, pot să trimită e-cards, să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

Pro Natura are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. PRICE SERVICE QUALITY SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societății PRICE SERVICE QUALITY SRL dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, companiei PRICE SERVICE QUALITY SRL dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. PRICE SERVICE QUALITY SRL nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul mesajelor/comunicărilor afișate/transmise de un utilizator prin intermediul dezinsectie-dezinfectie-deratizare-bucuresti.ro.

SECURITATEA INFORMAȚIILOR

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. Societatea PRICE SERVICE QUALITY SRL nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

PRICE SERVICE QUALITY SRL înțelege importanța informațiilor prezentate în această pagină și face eforturi permanente pentru a le păstra actualizate.

PRICE SERVICE QUALITY SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Clientul va fi notificat în intervalul timpului de procesare mediu al unei comenzi (până la 6 zile lucrătoare) dacă din cauza indisponibilității stocului unui produs timpul de livrare se prelungește sau comanda nu poate fi onorată. Clientului i se va debloca suma blocată pe card pentru respectiva comandă. Orice reclamație privind calitatea produselor, livrare sau plată va fi adusă la cunoștință companiei PRICE SERVICE QUALITY SRL în termen legal pentru soluționarea problemei sesizate de client. Toate produsele sunt însoțite de prospect emis de producător. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecțiuni pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de compania PRICE SERVICE QUALITY SRL, dar nu și alte despăgubiri. PRICE SERVICE QUALITY SRL condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi.

Fiind de acord cu acest document, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri. Valoarea maximă a obligațiilor companiei PRICE SERVICE QUALITY SRL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de PRICE SERVICE QUALITY SRL de la acest client.

COLECTAREA ȘI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CĂTRE PRICE SERVICE QUALITY SRL

Noi utilizăm informațiile strânse de pe site-ul dezinsectie-dezinfectie-deratizare-bucuresti.ro, indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, în scopul de a administra înregistrarea conturilor dvs., de a soluționa întrebările dvs, de a îmbunătăți site-ul nostru, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor oferite. La înregistrarea în cont v-ați dat acordul asupra utilizării datelor dvs. cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-urilor web, noilor oportunități oferite de PRICE SERVICE QUALITY SRL și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul dvs. precum și news-lettere cu informații utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de PRICE SERVICE QUALITY SRL este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legătură cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

DEZVĂLUIREA ȘI TRANSMITEREA INFORMAȚIILOR CU CARACTER PERSONAL

PRICE SERVICE QUALITY SRL nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informațiile dvs. cu caracter personal.

PRICE SERVICE QUALITY SRL poate, totuși, transmite informația terților în următoarele cazuri:

 1. Cu acordul dumneavoastră;
 2. Dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dumneavoastră;
 3. În cazul în care informația este necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastră. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de PRICE SERVICE QUALITY SRL doar în măsura în care este necesară asistența lor;
 4. Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:
  • este prevăzut într-o dispoziție legală;
  • protejează drepturile companiei PRICE SERVICE QUALITY SRL sau companiilor afiliate;
  • previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;
  • protejează siguranța individului sau siguranța publică;
  • aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații;
  • în cazul în care activitățile dvs. contravin termenilor și condițiilor statuate de PRICE SERVICE QUALITY SRL , sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii.
 5. În cazul în care PRICE SERVICE QUALITY SRL fuzionează sau este achiziționată total sau parțial de o altă companie baza de date e transferată noului operator. În cazul în care PRICE SERVICE QUALITY SRL devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor apărea situații menționate mai sus veți fi anunțați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site-ul dezinsectie-dezinfectie-deratizare-bucuresti.ro.

CONDIȚII LEGALE

Site-ul dezinsectie-dezinfectie-deratizare-bucuresti.ro funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Orice conflict apărut între PRICE SERVICE QUALITY SRL și clienți, se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii și achiziționarea produselor, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu cea a unui contract valabil încheiat. Pentru răspunsuri la situațiile cel mai des întâlnite vă invităm să consultați paginile de contact și servicii unde sunt detaliați pașii necesari plasării unei comenzi; de asemenea, va rugăm să aveți în vedere anunțurile afișate pe prima pagină a site-ului.